Yeni stadyumun ihalesi gerçekleştirildi

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya’da yapılacak olan yeni stadyum için TOKİ’nin 30 Nisan’da ihale gerçekleştirdiğini belirtti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin arsa devrinin tamamlandığını, TOKİ tarafından inşa edilecek yeni stadyumun ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Üstün, “Sakarya’da son derece güzel çalışmalar hayata geçiriliyor. Daha önce Sayın Başbakanımızın Sakarya’da müjdesini verdiği yeni stadyumun ihalesi de gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz 60 dönümün üzerinde bir arsa tahsisi gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na yapılan arsa devrinin ardından başlayan çalışmalar sonucunda 30 Nisan’da stadın ihalesi de yapıldı. TOKİ tarafından yapılan incelemeler sonucunda ihaleyi almaya hak kazanan firma belli oldu. Yeni stadyum için verilen teklif, KDV hariç tam 106 milyon 54 bin TL’dir. Bu hizmet AK Parti’nin ne kadar büyük işler yaptığının en büyük göstergesidir" diye konuştu.

Yeni stadyum inşaatının başlamasının ardından en fazla 800 gün içinde biteceğini de belirten Üstün, “Biz hep söylüyoruz, şehrimizi ve ülkemizi çok seviyoruz. Bu memlekete yeni bir hizmet kazandırmak için canla başla çalışıyoruz. Memleketi sevmek daha fazla hizmet etmeyi gerektirir. İşte bunun için daha fazla çalışacağız. Bu yeni eserler sayesinde Sakarya, artık daha gelişmiş, modern bir kent olacak. AK Parti iktidarında şehrimize yeni bir stadyum yapılıyor ve bunun maliyeti arsa bedeli dışında KDV hariç 106 milyon 54 bin TL. Bu bizim farkımız, bu AK kadroların farkıdır. Yeni stadyumda inşallah güzel başarılar elde edeceğiz. Ayrıca her zaman Sakarya’nın yanında olan Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu dev yatırımın Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]