Yeni saat Arifiye Kent Meydanı'na çok yakıştı

Arifiye Kent meydanı için yaptırılan saat, monte edildi. İki günlük bir çalışma ile monte edilen saat, modern tasarımı ile Arifiyelilerin de beğenisini kazandı.

Arifiye Belediyesi tarafından, Arifiye\'ye bir merkez ve kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında hayata geçirilen Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi ile İş Merkezi Projesi ve Arifiye Kent Meydanı Projeleri ile modern bir görünüm kazanan ve Sakarya\'nın en güzel meydanlarından birine sahip olan Arifiye, günden güne gelişerek büyüyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Arifiye\'miz, 2009 yılından bu yana ortak akıl ve istişare ile, vatandaşımızın dilek ve arzularını dikkate alarak hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde ciddi bir gelişme ve büyüme gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Sayın Milletvekillerimizin bizlere her konuda verdiği destek sayesinde, Arifiye\'nin gelişimine büyük katkı sağlayan, Arifiye Meslek Yüksekokulu, Arifiye Kültür Merkezi ve Kent Meydanı, Gölbaşı Park, Arifiye Spor Kompleksi, Arifiye Sentetik Çim Halı Saha Tesisleri, Şehirlerarası Otogar, Adaray, Yeni Otobüslerin hizmete girmesi, Yeni Tren Garı İnşaatı, Köprü ve Alt geçit inşaatları gibi çok önemli projeleri hayata geçirmek bize nasip oldu. Geriye dönüp baktığımız zaman dört yıl önceki Arifiye ile bugünkü Arifiye arasında dağlar kadar fark var. Bu değişim ve gelişme bizleri mutlu edip, yeni projeler yapma konusunda bizleri motive ediyor. Bu günde Arifiye Kent Meydanımızın önemli bir eksiğini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 90 bin TL\'ye mal olan Arifiye\'mize özgün, modern tasarımlı bir saati Arifiye Kent Meydanımıza monte ettik. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]