Yeni köprünün yapımında sona gelindi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında başlatılan köprü geçişli yol projesi kapsamında 25 metre uzunluğundaki köprünün yapımı büyük ölçüde tamamlandı.

İki ayağı ve yaya alt geçitlerinin tamamlandığı köprü çalışmasının kısa süre içerisinde bitirilmesi ve güzergahın vatandaşın hizmetine açılması hedefleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha akıcı hale getirmek için mevcut güzergahlara alternatif sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Serdivan’ı D-100 karayoluna bağlayarak şehrin 3. girişini açan, ilçeler arası ulaşımı daha da rahatlatan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı hizmete alan ve Erenler ile Çevre Yolu’nu birbirine bağlayan Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Bulvarları’nı şehre kazandıran Büyükşehir, Adapazarı Serdivan arasında yeni bir güzergah açıyor, köprü geçişli yol projesi tamamlanıyor.

Çalışmalar tamamlanıyor


Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kent Park ile Çark Mesire arasındaki köprü ile sağlanan Merkez-Serdivan bağlantısını daha da rahatlatmak için Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında başlattığımız çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. SASKİ’ye bağlı ekiplerimizin altyapı çalışmalarını tamamlaması ile dolgu ve asfalt döküm işlemlerini başlatacağız” şeklinde konuştu.

25 metre uzunluğunda köprü inşa edildi

İnşası büyük ölçüde tamamlanan köprü ile ilgili açıklamalarda da bulunan Oktar, “Köprü geçişli projemiz kapsamında bölgeye 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde bir de köprü kandırıyoruz. Köprünün iki ayağı ve yaya alt geçitlerinin yapımı tamamlandı. Üst bağlantılarını da kısa süre içerisinde tamamlayacağımız çalışmamız ile ilçelerimizi birbirine bağlayacak modern görünümlü bir köprüyü şehrimize kazandırmış olacağız” diye konuştu
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]