Yeni İHH Başkanı Aydın, "Mücadelemiz devam edecek"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İHH Sakarya Şube Başkanlığı görevini devralan Sebahattin Aydın ve yeni yönetimini makamında ağırladı.

İHH Sakarya Şube Başkanlığı görevini devralan Sebahattin Aydın ve yeni yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Biz daima İHH ile birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir ve İHH işbirliği ile Orta Afrika ülkesi Çad’a su kuyusu açtık. Kampanyalarda birlikte çalıştık. İnşallah Dünya mazlumlarının sesi olmayı sürdürecek İHH ile birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

İHH Sakarya Şubesi eski Başkanı Ruhi Ademoğlu’nun da yer aldığı görüşmede söz alan Aydın, “İHH Sakarya Şube Başkanımız Ruhi Ademoğlu’ndan görevi devraldık. Değerli başkanımız ve ekibi çok önemli hizmetlere imza attı. Kendisini bir kez daha kutluyorum. Biz de yeni yönetimimizle onların bıraktıkları yerden aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Toçoğlu’na Destek Teşekkürü

Sebahattin Aydın, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da bu zamana kadar Dünya’nın dört bir yanına yardım ulaştırmak için başlattığımız tüm kampanyalara destek oldular. Mazlum ve mağdur coğrafyalardaki acıların bir nebze olsun dinmesi için el ele verdik. Projelerimiz ve kampanyalarımız sürecek. İHH gönül köprüleri kurmaya devam edecek. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

"Gönül Köprüleri Kuracağız"

Başkan Toçoğlu ise şöyle konuştu; “İHH her zaman mazlumlara uzanan yardım eli olmuştur. Şehrimizde yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, Dünya’nın dört bir yanında görev alan gönül elçilerinin çalışmalarını yakından izliyoruz. Biz daima İHH ile birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir ve İHH işbirliği ile Orta Afrika ülkesi Çad’a su kuyusu açtık. Kampanyalarda birlikte çalıştık. İnşallah Dünya mazlumlarının sesi olmayı sürdürecek İHH ile birlikteliğimiz devam edecek” diye konuştu.

"Desteklerimize Devam Edeceğiz"

“İHH, Dünya’nın dört bir yanındaki mazlumlara katarakt ameliyatları, gıda ve yiyecek yardımlarıyla uzanan hayır elidir. Yapmış olduğu yardımlarda din, dil ve mezhep ayrımı gözetmeyen İHH gururumuzdur. Tüm yardım gönüllüsü kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah yeni yönetim kurulumuz ile de işbirliği içerisinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İHH Sakarya Şubesi Başkanlığı görevini devralan Sebahattin Aydın’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum."

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]