Yeni dönemin ilk meclisi toplanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 14 Nisan Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yerel seçimlerin ardından ilk kez toplanacak Büyükşehir Meclisi’nde, 76 üye 18 maddeden oluşan gündemi görüşecek. Yeni dönemin ilk meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerin ardından belirlenen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizle ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz. Yeni Büyükşehir Yasası gereği tüm yetkiler Büyükşehir Meclisi’nde toplanacak. Yeni dönemin ilk meclisi hayırlı olsun” diye konuştu.

Yerel demokrasiyi daha da güçlendirmek için şehre görüşleri ile olumlu katkı sağlayacak herkesi ve her kurumu Meclis Oturumları’na davet eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz için tüm yeniliklere açığız. Her zaman ortak akıldan yana olduk. Tüm fikirlerin ve düşüncelerin değerlendirilmesini istiyoruz. Şehrimize katkı sağlayacak herkesin, her kurumun teklifini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]