Yeni devlet hastaneleri hasta kabulüne başladı

Yeni Karasu ve Sapanca Devlet Hastaneleri ilk hastalarını kabul etmeye başladı.

Acil servisten giriş yapan ilk hastalarına müdahaleyi gerçekleştiren hastane çalışanları, vatandaşlarla birlikte pasta keserek kutlama yaptılar.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Sapanca ve Karasu’da yapımı tamamlanan hastaneler ilk hastalarını kabul ederek, yeni binalarda hizmet vermenin coşkusunu yaşadılar. Kısa bir süre önce çalışmaları tamamlanan hastaneler yeni ve modern binalarında vatandaşlara şifa dağıtacak.

Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yasin Kılıçarslan ve Sapanca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Meryem Çelik Dişli, uzun ve zorlu çalışmaların ardından tamamlanan yeni hastanelerinde ilk hastayı kutlamayla karşılayarak mutluluklarını vatandaşlarla paylaştılar.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam da yeni hastanenin hizmetine açılmasında emeği geçenlere teşekkür mesajı yayınladı.  Sağlam : “Sağlık Bakanlığı’na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a ve fedakarca çalışmaları sürdürerek hastanelerin hizmete açılmasını sağlayan tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum. Çalışanlarımıza ve hizmet alan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]