"Yeni Bir Anavatan Dönemine İhtiyaç Var"

Anavatan Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fahri Şen ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Çelebi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte destek turlarına merkeze bağlı köyleri (mahalleleri) ziyaret ederek devam ediyorlar.

Seçim gezilerine artan bir tempo ile devam eden Çelebi ve Şen, 29 Mart Yerel Seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkacaklarını her platformda dile getiriyorlar. Merkez ve köylerdeki (mahalle) esnafları, kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek, projelerini anlatıyor ve vatandaşların sorunlarını dinliyorlar.
Artık Ülkede Satacak Birşey Kalmadı

Vatandaşlara bir dokunup bin ah işittiklerini söyleyen Şen ve Çelebi, bu gidişe dur demenin zamanının geldiğini, bunun da 29 Mart'ta Anavatan’a verecekleri oyları ile olacağını söylüyorlar. Rahmetli Özal döneminde yaptıkları yatırımların günümüz hükümeti tarafından sata sata bitirildiğini söyleyen başkan adayları “Artık ülkede satacak birşey kalmadı”, “Yeni bir Anavatan dönemine ihtiyaç var, tekrar yeni yatırımları, yeni projeleri hayata geçirerek yerelde Sakaryamıza, genelde de ülkemize çağ atlatmayı hedeflediklerini” belirtiyorlar.

Köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, öğrencimizin, emeklimizin, engellimizin yok sayıldığını belirten Şen ve Çelebi; yerel yöneticilerimizin Sakaryalı esnafı ve insanlarımızı gelir kapısı olarak görüp, buradan kazandıkları paraları da şehrimizin dışındaki tüccarlara ve işadamlarına aktardığını, bunun da şehrimizi gün geçtikçe fakirleştirdiğini belirterek, buna dur demenin zamanının geldiğini ısrarla anlatıyorlar.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]