Yeni bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddeleri arasında açılacak olan yeni bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor.

Güzergahta yer alacak köprünün taşıyıcı iki ayağının da inşa edildiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, kısa süre içerisinde projenin tamamlanacağını ve yolun vatandaşların hizmetine alınacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehiriçi ulaşımı daha da rahatlatacak alternatif güzergâhlarda çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezi - Serdivan ana arterine alternatif olacak yeni bağlantı yolunda devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Oktar, “Serdivan ile merkez arasında bağlantı sağlayacak alternatif güzergâhımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Projemiz ile vatandaşlarımızın ulaşım alternatiflerini attıracak olmanın yanı sıra, şehir içi ulaşımını çok daha rahatlatacak önemli bir hizmeti daha hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasındaki alternatif güzergâhta devam eden köprü çalışması hakkında da bilgi veren Oktar, “Bisiklet yolları ve yaya alt geçitlerinin de yer alacağı yeni arterde, Çark Deresi üzerine inşa edeceğimiz yeni köprüde de çalışmalarımız devam ediyor. Köprünün taşıyıcı iki ayağının da yapımı tamamlandı. Ekiplerimiz, yolu köprüye bağlayacak güzergâh üzerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp, 25 metre uzunluğunda ve 24 genişliğinde mimarisi ve ışıklandırma sistemiyle modern bir köprüyü şehrimize kazandıracağız” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]