Yeni bağlantı yolu için ilk çalışma başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında açılacak yeni yolda köprü yapım çalışmasını başlattı.

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yeni arterimizde çalışmalarımız başladı. Bu kapsamında 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde birde köprü inşa edeceğiz. Şehrimize kazandıracağımız yeni yol hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Merkez ile Serdivan bağlantı yoluna alternatif oluşturacak Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasındaki güzergahta bağlantı yolu çalışmalarına başladı. Proje hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Merkez ile Serdivan güzergahına alternatif oluşturacak yeni yolumuzda, inşa edeceğimiz köprünün çalışmalarına başladık. Köprü inşaatında, kazık çakma işlemleri devam ediyor. Aynı zamanda, bölgede yol ve harita ölçümü yapılıyor. Bu kapsamda, 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde inşa edilecek köprüyü tamamlayacak ve bölgeye yeni bir yol kazandırmış olacağız. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, şehir merkezine kazandıracağımız yeni yolun bitimiyle birlikte, bölgedeki trafik akışı da oldukça rahatlamış olacak. Şehrimize kazandıracağımız yeni yol hayırlı olsun” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]