Yaz spor okullarına katılan sporculara belgeleri verildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenen ücretsiz yaz spor okullarına katılan sporculara, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK tarafından kupaları ve katılım belgeleri verildi.

Ferizli Stadında gerçekleştirilen programa Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK, Ferizli Spor Kulüp yöneticileri, STK üyeleri çok sayıda vatandaş ve Ferizli dışından gelen misafirler katıldı.

Saat 11:00 de başlayan programda; Ferizli Yaz Spor Okulu öğrencileri, İstanbul Beşiktaş yaz Spor Okulu öğrencileri, Adapazarı Fenerbahçe yaz spor okulu öğrencileri ve Trabzonspor yaz spor okulu öğrencileri arasında müsabakalar gerçekleştirdi. Yapılan müsabakalar seyirciler tarafından da ilgiyle izlendi. Müsabakaların ardından gelen misafirlere Ferizli Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Yapılan ikramların ardından öğrencilere kupaları ve katılım belgeleri Başkan Ahmet SOĞUK tarafından verildi. Katılım Sağlayan Yaz Spor okulları yöneticileri ve öğrencileri Başkan Ahmet SOĞUK’a gösterilen yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]