Yaz Kurslarına Herkesi Bekliyoruz

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (SAMEK) yaz dönemi kursları başlıyor. Yaz döneminde de kurslar açılacak.

Kurslara katılmak isteyenlerin 1-15 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırmaları gerekiyor. Birçok branşta derslerin verildiği SAMEK Kursları’nda yaz döneminde; resim, karikatür, bağlama, gitar, ney, keman ve halk oyunları branşlarında kurslar açılacak.

Kayıtlar 1-15 Haziran

SAMEK kurslarının Sakarya’da büyük bir boşluğu doldurduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAMEK kurslarının yazın da devam edeceğini ifade etti. Özellikle gençleri ve kadınları bu kurslardan yararlanmaya çağıran Başkan Toçoğlu, “SAMEK kurslarımız Sakarya’da gerçekten büyük bir boşluğu dolduruyor. Adeta bir okul gibi çalışan SAMEK, bugüne kadar birçok mezun verdi. Buradan mezun olan hemşerilerimizden meslek sahibi olanların ve aile ekonomisine katkı sağlayanların sayısı bir hayli çok. SAMEK kurslarımız 2008 - 2009 eğitim döneminde yoğun bir sene geçirdi. Bu dönemde 2750 kişi kurslarımıza katıldı. İnşallah yakında mezuniyet törenleri gerçekleştirilecek. SAMEK kurslarımızın yaz aylarında da devam edeceğini hemşerilerimize duyurmak istiyorum. İnşallah yaz aylarında çeşitli branşlarda kurslar açacağız. Gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere bütün gençlerimizi bu kurslarımızda yararlanmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Kurslara katılmak isteyenler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlık Binası’nda (Atatürk Bulvarı) ya da SAMEK birimlerinin bulunduğu mahalle merkezlerinde kayıtlarını yaptırabilecekler. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 278 72 62 no’lu telefonu arayabilirler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]