Yaz Kur'an Kursu Protokolü imzalandı

Sakarya İl Müftülüğü, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi ve İlim Kültür Vakfı İşbirliği ile Yatılı Yaz Kur\'an Kursu Protokolü imzalandı.

Yetkililer, öğrencilerin yaz tatilini güzel bir şekilde geçirebilmeleri, Kuran-ı Kerim\'i ve Mealini öğrenebilmeleri, dini bilgilerini geliştirebilmeleri ve dini içerikli sosyal ve etkinliklerden yararlanmalarını sağlamak için yapılan protokol neticesinde yatılı yaz programının 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlayacağını ve 15 Ağustos 2014 Cuma günü bitirileceğini ifade etti. 

Gündüz programına katılacak olan öğrenciler için ise yine 23 Haziran 2014 Pazartesi günü başlayacağını, 25 Temmuz 2014 Cuma günü bitirileceğini söyleyen yetkililer, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi\'ne bağlı olan öğrenci yurtlarından her türlü bilgi ve kayıt için başvuruların başladığını bildirdiler. Kayıtların İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi\'ne bağlı Necip Fazıl Kısakürek Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Halime Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, Sakarya Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Rabia Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu\'nda yapılacağını ifade ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]