Yaz Futbol Okulu'nda 250 sporcu eğitim alacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarıspor’un ortaklaşa yapmış olduğu Ücretsiz Yaz Futbol Okulları’nın startı verildi.

Adapazarıspor’un Büyükşehir Belediyesi ile düzenlediği ücretsiz Yaz Futbol Okulu çalışmaları başladı. 250 sporsunun kayıt yaptırdığı Yaz Futbol Okulu’nda sporcular haftanın iki günü futbol eğitimi alacak.

Ücretsiz futbol okulu

Adapazarı Belediyesi’nin yaptırmış olduğu Karaman Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen yaz futbol okuluna 1999-2008 doğumlular arasındaki futbolcular eğitim alacak. Yaz sezonu boyunca devam edecek Ücretsiz Futbol Okulu’nda Antrenörler Ercan Konuklar, Fatih Kambur,  İlhan Sütlü, Engin Yılmaz, Özer Engin ve Kudret Arıcı görev yapacak. Antrenmanlar nezaretinde Pazartesi ve Çarşamba günleri yapılacak.

Başarı diledi

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, yaz futbol okulunun
açılışında tüm sporculara başarı diledi. Sezer, ”Yaz Futbol Okulumuz bu yıl ücretsiz olarak yapılıyor. Bu sene katılımın daha fazla olması bizleri memnun ediyor. Gençlerimiz tesislerimizde en iyi şekilde spor yapma imkânı bulacak” dedi.

Her yıl sayı artıyor

Adapazarı Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Adapazarıspor’un altyapıdan sorumlu yöneticisi Özkan Gümülcineli, açılışta yaptığı konuşmada futbol okulunda çalışan antrenörlere ve sporculara başarı diledi. Gümülcineli ‘’Karaman, Camili ve Korucuk bölgesindeki çocuklarımızın açtığımız Futbol Okulu kurslarına katılımlarındaki artış beni memnun ediyor. Gençlerimize en iyi şekilde spor yapma imkanı sağlayan Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli’ye teşekkür ederim.’’ dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]