Yavuz'dan serbest bırakılmaya ilk yorum "Çok şükür"

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Adalet Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, IŞİD’in elinde alıkonulan 49 vatandaşın serbest bırakılması olayını Twitter\'da “Çok şükür” diyerek yorumladı.

"Hepimize geçmiş olsun"

Milletvekili Yavuz Twitter\'daki ilk mesajında serbest bırakılmaya ilişkin ulusal bir haber sitesinde yayınlanan haber linkine yer verdi ve “çok şükür” diye yorum yazdı. Yavuz, ardından yine aynı haber linkinin üzerine MİT eskiden ne yapıyordu şimdi ne yapıyor... Allah\'a hamdolsun. Rehinelere de, ailelerine de, hepimize de geçmiş olsun” şeklinde bir başka yorum ekledi.

"MİT’e yapılanlar ihanet ötesidir”

Ali İhsan Yavuz, Twitter\'da, “49 Türk\'ü ALDI Mâzide Cia ve Mossad\'ın cirit attığı MİT Darbeleri Başbakanlara haber vermeyen MİT tamamen MİLLİLEŞTİ” diye yorum getiren Altan KARABEY’in CIA ile ilgili paylaşımını da retweedledi. Söz konusu paylaşımda “Siz hiç CIA’yı yıpratmaya çalışan bir ABD’li savcı, MOSSAD’la uğraşan İsrailli bir savcı duydunuz mu? MİT’e yapılanlar ihanet ötesidir” ifadelerine yer verildi.

Yavuz, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın Bugün millet olarak çok mutlu olmamız için geçerli sebebimiz var. 49 vatandaşımız yurda döndü, çok şükür” ifadelerinin yer aldığı bir başka tweeti de retweetledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]