Yavuz'dan CHP'ye gönderme: "Yuh olsun!"

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Anayasa Komisyonu Üyesi ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Genel Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı devir-teslim törenlerini, twitterdan yayınladığı fotoğraflı mesajlarla hem adım adım takipçilerine duyurdu, hem de yorumladı.

Olay çıkaran CHPlilere yüklendi

Milletvekili Yavuz yayınladığı mesajlarda, özellikle Cumhurbaşkanlığı yemin töreninde gergin anlar yaşanmasına sebep olan CHPlilere yüklendi.

Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan\'ın TBMM\'deki yemin töreni istenmeyen görüntülere sahne olurken, Cumhurbaşkanlığı yemin törenine CHP\'li Altay\'ın protestosu damga vurdu. Milyonlarca insanın ekran başında izlediği yemin töreninde sinirlerine hakim olamayan CHP Grup başkanvekili Engin Altay, Cemil Çiçek\'e kitapçık fırlattı.

“Böyle bir günde bile maraz çıkarma peşinde”

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz yaşanan gergin anları twitter üzerinden sert bir dille yayınladığı mesajlarla kınadı. Vekil Üstün olayı “CHP böyle bir günde bile maraz çıkartma peşinde. Yuh olsun...” sözleriyle eleştirdi.

Yavuz ayrıca, gün içinde twitterda CHP’ye yönelik eleştiri yüklü olan diğer kişilerin mesajlarını retveedlerken, Hüseyin Çelik’in “CHP Grup Başkanvekili bir yandan Anayasa\'nın çiğnendiğini iddia ederken, öte yandan Anayasa kitapçığını ayaklar altına fırlattı. CHP işte budur” mesajını da retveedledi.

Ali İhsan Yavuz “CHP şimdi de devir teslim 17.00\'den sonra oldu diye Anayasa Mahkemesine başvurmasın ;)” şeklindeki bir diğer mesajıyla da CHPye gönderme yaptı.

Sakarya’dan gelenleri de unutmadı

Yavuz twitterdan yayınladığı bir başka mesajında ayrıca, Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte Cumhurbaşkanlığı devir teslim töreninde çekildiği fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı. Ali İhsan Yavuz twitter mesajlarında, yeni genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlamasını izleyen ve Sakarya’dan gelen grupların fotoğraflarına da yer vermeyi ihmal etmedi. Milletvekili Yavuz mesajlarında son olarak, yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun aynı karede yeraldığı fotoğrafı paylaştı ve “Kıskananlar çatlasın” ifadesini kullanarak muhalefete gönderme yaptı.

İşte Vekil Yavuz’un o twitter mesajları….
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]