Yavuz, seçim çalışmalarına Serdivan'dan başladı

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "Haydi Bismillah’’ diyerek seçim çalışmalarına Serdivan’dan başladı. Serdivan Çark Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Yavuz’a İlçe Başkanı Osman Çelik ve parti mensupları eşlik etti.

Daha sonraki ziyaretlerini 32 Evler Mahallesi esnafını ve semt pazarında sürdüren Yavuz, ilk günkü programını Arabacı Alanı Mahallesi’nde bulunan kahvelere yaptığı ziyaretle sonlandırdı.

Esnaf ve vatandaşlarla uzun uzadıya sohbet eden Yavuz, gelen talep ve önerileri de can kulağıyla dinledi. Vatandaşların Milletvekili Yavuz’a, ‘’neden koalisyon kurulmadı’’ yönündeki sorularına cevabı, ‘’ Ak Parti olarak Ülkemizin selameti söz konusu olduğu için, önkoşulsuz kapılarımızı muhalefet partilerine açtık. Ama gördük ki, muhalefetin hükümet kurmaya gönlü yok. MHP koalisyon hükümeti kurmaya işin en başında kapıları kapattı. CHP ise binbir bahane sunarak koaliyon yollarını çıkmaza soktu. HDP’nin durumu zaten malum. Allah’tan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız gibi ülkesini, milletini seven liderlerimiz, güçlü bir siyasi irade, istikrarlı bir ekonomimiz var. Aksi takdirde bugün Yunanistan gibi ekonomik ve siyasi istikrarsızlıkla karşı karşıya kalırdık’’ şeklinde açıklamada bulundu.

Milletvekili Yavuz ayrıca, 4 Ekim’de Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacak olan Seçim Beyannamesi’nde vatandaşları yakından ilgilendiren önemli konular olduğunu da dile getirdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]