Yavuz, İhsan Süreyya Sırma Hoca ile görüştü

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Adalet Komisyonu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İslam tarihi dalında 30 kitap ve 200’ü aşkın ilmi makalesi yayınlanan İhsan Süreyya Sırma Hoca Efendiyle bir araya geldi. 

Milletvekili Yavuz, “Tarih Şuuru, İslam ve Tarih, II. Abdulhamid’in İslam Birliği Siyaseti, Hilafetten Saltanata Emeviler Dönemi, Abbasiler Dönemi ve Sömürü Ajanı İngiliz Misyonerleri” gibi kitapların yazarı İhsan Süreyya Sırma Hoca ile görüşmesine sosyal medyada yer verdi.

Görüşmeye ilişkin fotoğraf karesini twitter hesabında paylaşan Milletvekili Yavuz, fotoğrafın üzerine “İhsan Süreyya Sırma Hoca Efendiyle karşılaşmak ne güzel. "Müslümanların Tarihi"adlı yeni bir kitap yazmış hocamız.” şeklinde not düştü. 

YENİ KİTABI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
1993 ve 1995 yılları arasında Sakarya Üniversitesi’nde görev yapmış olan İhsan Süreyya Sırma Hoca, Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a yeni çıkardığı 5 ciltlik “Müslümanların Tarihi” adlı yeni kitabı hakkında bilgiler de verdi.

Bir çok gazete ve dergide yazılar yazan, aynı zamanda Fransızca, İngilizce, Farsça ve Arapça bilen İhsan Süreyya Sırma Hoca, halen ilmi çalışmalarına devam ediyor.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]