Yaşlı adamın çöp evi temizlendi

Belediye ekipleri yaşlı adamın evini temizledi.

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri Karaman 1463 nolu adada yalnız yaşayan  C. T.(70) isimli vatandaşın evini temizledi.

 Adapazarı Belediyesi’nin 444 50 54 nolu “Çağrı Merkezi”ne gelen şikayeti dikkate alarak verilen adreste inceleme yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tuttukları tutanağı Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün encümene sunduğu raporla temizlik kararı çıkarılan C.T’nin evine giden Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Polis Emniyet Teşkilatı Karaman’da bulunan C.T isimli yaşlı adamın evini temizledi.

Belediyeye Teşekkür

İlgili adreste vatandaşın da rızasını alan Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve  Temizlik ekipleri polis nezaretinde tahliye işlemini gerçekleştirdi.Yaşlı olduğu için evini zaten temizlikçi tutup temizletmek istediğini belirten C.T, belediye ekiplerine teşekkür etti. Belediye ekipleri daha sonra her gün iğnesi yapılan  yaşlı adamı alarak hastaneye götürdü.İğnesi yapılan yaşlı adam belediye ekipleri tarafından tekrar evine bırakıldı.
 

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]