Yargı ve siyasiler bu düğünde buluştu

İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş\'ın oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Sapanca ilçesindeki Güral Otel\'de düzenlenen düğünde Fatih Aktaş ve Şule Akıncı\'nın nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıydı, çiftin şahitliklerini ise İçişleri Bakanı Güler, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Sakarya Valisi Mustafa Büyük yaptı.

Güler ve Kılıç\'tan mutluluk temennisi

Güler, törende yaptığı konuşmada, değerli bir çalışma arkadaşının oğlunun düğün törenine iştirak etmek için Sakarya\'ya geldiğini belirterek, "Allah, hepimizin evlatlarını güzel insanlarla karşılaştırsın. Güzel bir yuva kurmalarını, sorunlarını birlikte aşmalarını diliyorum" diye konuştu.

Kılıç ise Aktaş çiftine mutluluk dileyerek, "Şimdi ben bu cüzdanı kız tarafına vereceğim çünkü biz kız tarafıyız. Oğlumuzun nişanında da dikkatini çektiğim bir konuda yeniden dikkatini çekmek istiyorum. Bir mahkemeden kız aldığını sakın unutmasın. Kızımızı ona emanet ediyorum. Kızımıza iyi bak" şeklinde konuştu.

Törene İçişleri Bakanı Güler, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Sakarya Valisi Büyük, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, milletvekilleri, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay üyeleri ile davetliler katıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]