Yardımsever Öğrencilerden Örnek Davranış!

Akyazı Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, bir gezi sırasında gittikleri Akyazı Merkez Yeniköy İlköğretim Okulu'nda tespit ettikleri muhtaç öğrencilere yardımcı olmak üzere bir yardım kampanyası düzenledi.

Öğrenciler M. Oğuz Atalay, Serpil Bakır, Bahadır İnal, Eren Manduz ve Çağrı Değirmenci, okul çevrelerinde ve memleketlerindeki yakınları arasında topladıkları kırtasiye, kitap ve giyeceklerden oluşan 4 koli malzeme ile Okulun Mobilya Dekorasyon bölümü arkadaşlarına yaptırdıkları 2 adet kitaplık dolabını Merkez Yeniköy İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek Okul Müdürü Merve Onar ve sınıf öğretmeni Hasan Sayılı'ya teslim etti.

Yardım malzemesini teslim alan Okul Müdürü Merve Anar ve Sınıf Öğretmeni Hasan Sayılı, okulda 1,2 ve 3. sınıfları ve ana sınıfı olduğunu, fakir öğrencilerin bir hayli fazla olduğunu, yapılan bu yardımların makbule geçtiğini belirterek MYO öğrencilerine teşekkür etti. MYO'nun yardımsever öğrencileri M. Oğuz Atalay, Serpil Bakır, Bahadır İnal, Eren Manduz ve Çağrı Değirmenci ilk defe böyle bir yardım kampanyası düzenlediklerini, yardımı yerine ulaştırdıktan sonra mutlu olduklarını ifade etti.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]