Yarasa Berber Muhtar Adayı

Arifiye İlçesi'nde "yarasa berber" olarak nam salan İsa Şenol Demir, Fatih Mahallesinden muhtar adayı oldu.

Arifiye ilçesinde doğan ve mesleğe bayan kuaförü olarak başladıktan sonra geliştirdiği kendini tavandan aşağıya sarkıtarak traş yapma yeteneği ile "yarasa berber" olarak tanınan İsa Şenol Demir, Fatih Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. İlçede dört yıl okul dernek başkanlığı, 2,5 yıl cami dernek başkanlığı yapan Demir, muhtarlıkta devrim yapmak için aday olduğunu söyledi. Demir, geliştirdiği "Alo muhtar hattı, cenaze hizmeti, sokak hayvanlarına çözüm, ihtiyaç sahiplerinin çocuklarına ücretsiz traş, Belediye, SEDAŞ, ADASU ile irtibat hizmeti, seyyar satıcıların sesli anons yapmalarını engelleme hizmeti, hastamız var hizmeti, garibanlara hizmet, mahalle sakinlerine cep telefonu ile bilgilendirme hizmeti, mahalle sakinlerinin çocuklarına özel ders kursu için gerekli girişimi başlatmak ve mahalle gençlerine çeşitli dallarda turnuva ve müsabakalar düzenlemek" gibi çeşitli sosyal projeleri ortaya koydu. Demir, bu yüzden iddialı olduğunu söyledi.

Müşterilerini yarasa yöntemi ile traş yapan Demir, kendisiyle birlikte muhtarlığa aday olan altı kişinin arasından sıyrılarak mahallesine muhtar olacağını iddia etti.

Demir'i tanıyan gençler de kazanması durumunda Demir'in birçok başarılı projeye imza atacağına inandıklarını ve kendisini destekleyeceklerini söylediler.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]