Yapımına başlanan 5 park, bir bir hizmete giriyor

Havaların güzel gitmesini fırsat bilen Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve bahçe çalışmalarını hızlandırdı.

Arifbey Mahallesi Sema Sokak\'ta bulunan alanda çocuk parkı, fitnes park ve futbol sahası yapımı için çalışan ekipler, parkı bir an önce tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Arifbey Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 2 bin metrekarelik alana yapılacak çocuk parkı ve futbol sahası 70 bin TL\'ye mal olacak.

Arifiye Belediyesi\'nden spora teşvik

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Bir taraftan ilçemizin dört bir yanında beton parke ve tretuar çalışmalarımızı yürütürken, bir taraftan da mevcut parklarımızın bakımlarını yapıyoruz. Bunun yanı sıra yeni park çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 23 Ağustos 2013 tarihinde yaptığımız ve beş adet park ve oyun alanının yapımını kapsayan ihale kapsamında Arifbey Mahallesi\'ne yapılacak yeni parkımızda çocuk oyun grupları, fitnes park ve futbol sahası bulunacak. 2 bin metrekare alana yapılacak park 70 bin TL\'ye mal olacak. Bu parkımızın yanı sıra, Neviye Mahallesi Meriç Sokak ve Başak Sokak ile Neviye Mahallesi Tekin Sokağa birer adet park ve oyun alanı yapılacak. Ayrıca, Arifbey Mahallesi Sezer Parkı\'nın zeminine de kauçuk döşenecek. Tüm bu parkların toplam maliyeti ise yaklaşık 200 bin TL olacak. Belediye olarak, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp onların sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmeleri için spora teşvik ediyoruz. Bu konuda bize gelen hiçbir isteği veya talebi geri çevirmiyor, bütçe olanaklarımız ölçüsünde park ve spor tesislerimizi yaparak, gençlerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]