Yapı Kredi'den ATSO Üyelerine Kredi Desteği

Yapı Kredi Bankası ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası arasında bir kredi protokolü imzaladı.

İmza törenine, Yapı Kredi Marmara Bölge Müdürü Aydın Akkan, Yapı Kredi Akyazı Şube Müdürü Mustafa Dertli ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar katıldı. İmzalanan protokol sayesinde, oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere, Yapı Kredi'nin sağladığı özel kredi olanaklarından faydalanacaklar.

Yapı Kredi Marmara Bölge Müdürü Aydın Akkan, Yapı Kredi'nin genişleyen şube ağıyla, VIP müşteri olarak kabul ettikleri KOBİ müşterilerine mümkün olan her il ve ilçede ayrıcalıklı ticari ve bireysel bankacılık hizmetleri sunmayı amaçladıklarını belirterek, "Bildiğiniz gibi, 2008 büyüme hedefimize paralel olarak, Türkiye genelinde açtığımız şubelere her gün bir yenisini ekliyoruz. Ağustos sonu itibariyle, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde toplam 826 şube sayısına ulaştık. 2008 yılında ise toplam 160 yeni şube açarak ağımızı genişletiyor olacağız. Şube açtığımız il ve ilçelerdeki sanayi ve ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, söz konusu il ve ilçelerin büyüyen ekonomisine ve KOBİ'lerimizin gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi. Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini ifade eden Akkan, Yapı Kredi'nin, hibe fonları, Basel II ve uluslararası ticaret gibi kritik konuları içeren bilgilendirme toplantılarıyla 2008 yılında da Anadolu'nun farklı noktalarında KOBİ'lerle bir araya gelerek desteğini sürdüreceğini kaydetti.
Yapı Kredi Akyazı Şube Müdürü Mustafa Dertli ise Yapı Kredi'nin 2007 yılında başlayan KOBİ bankacılığı alanındaki önemli atılımlarına, 2008 yılında da yeni hizmetler ile devam edileceğini söyledi. 16 yıl aradan sonra Akyazı ilçesinde faaliyet gösteriyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Dertli, "Mayıs ayında faaliyete geçirdiğimiz Akyazı Şubesi aracılığıyla KOBİ'lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak ve onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ'lerimize yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

2007 yılından başlayarak, Yapı Kredi şubelerinde yalnızca KOBİ'lere hizmet vermek üzere özel eğitimlerden geçmiş KOBİ Portföy Yönetmenleri bulunduğunu belirten Dertli, özel olarak tasarladıkları KOBİ ürün paketleriyle önümüzdeki dönemde de müşterilerinin her türlü bankacılık ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]