"Yalan Siyasetin Hesabını Halkımız Sandıkta Kesecek"

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Yalan vaatlerle halkımızın duygularını istismar edenlerin hesabını halkımız sandıkta kesecek. Cebinde sabıka kaydı ile dolaşan şaibeli adayların milletimize verebileceği hiçbir hizmet olamaz. Onlara sesleniyoruz: Ya elinizdeki karayı temiz insanların üzerine sürmekten vazgeçin, ya da bu millet size en güzel dersi sandıkta verecek” dedi

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu ile Söğütlü Belediye Başkan adayı Ertuğrul Özcan’a destek verdi.

Milletimiz Gereken Dersi Verecektir

Söğütlü’deki halka seslenen Milletvekili Üstün, AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin gerçek hizmetle tanıştığını belirtti. AK Parti hükümet döneminde ülkenin eğitimden sağlığa, sanayiden turizme kadar her alanda gelişip büyüdüğünü dile getiren Milletvekili Üstün, “Milletimiz gerçek hizmeti Ak kadrolarla gördü. Yıllarca milletin sırtından geçinip, ülkenin imkanlarını kendi yandaşlarına peşkeş çekenler, bankaları hortumlatıp, güzel Türkiye’yi yaşanmaz bir yer haline getirenler şimdi seçim döneminde hangi yüzle vatandaşımızın karşısına çıkıyor? Aziz milletimiz 28 Mart ve 22 Temmuz seçimlerinde olduğu gibi bu millete hizmet namına tek çivi çakmayan, taş üstüne bir taş koymayanlara pazar günü yapılacak seçimlerde gereken dersi verecektir” dedi.

Yolsuzlukların Önüne Geçtik

AK Parti iktidarında yolsuzlukların önüne geçildiğini, hortumların kesildiğini, hukuk olayların üzerine korkusuzca gidildiğini anlatan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Türkiye’de hukukun üstünlüğünü tesis etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim bir tek derdimiz var: Hak ve adaletin sağlanması. Bu çerçevede, hukuku üstün tutarak milletimize en güzel hizmeti vermenin derdindeyiz. Milletimiz geçmiş iktidarları da gördü ve şimdi bizi en iyi şekilde değerlendiriyor. Biz, bir anayasa kitapçığını atılmasıyla patlayan krizleri, milletin derdine derman olamayıp, iktidarı bırakıp kaçanları, halkın parası bankalarda hortumlanırken seyirci kalanları çok iyi biliyoruz. Bunları, milletimiz de yakından tanıyor. Şimdi, bu insanlar çıkmış sizden oy istiyor” diye konuştu.

Bizim Farkımız Hizmet

AK Parti’nin belediyecilikte de hizmet farkını ortaya koyduğunu anlatan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “İşte duble yollar, işte parklar, çevre düzenlemeleri, katı atık depolama tesisleri. Depremden çıkan şehrimiz AK Parti iktidarı döneminde ayağa kaldırılmış, asrın felaketini yaşamış insanlarımızın yaraları sarılıp, depremin izleri silinmiştir. Şimdi bazıları AK Parti’nin hizmetlerine ve kadrolarına çamur atıyor. Cebinde sabıka kaydı ile dolaşan bu şaibeli kişilerin kim olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. Hayatı boyunca o parti senin bu parti benim dolaşan, şaibeli işlerden yargılanan bu kişiler, şimdi halkın karşısına çıkıp temiz siyasetten bahsediyorlar. Aziz milletimiz bunlara en iyi ve hak ettiği cevabı sandıkta verecektir. Bunların hesabı sandıkta kesilecek. Milletimiz kimin ak, kimin kara olduğunu gayet iyi biliyor. Hizmet denilince, yolsuzlukla, yoksullukla, yalanla mücadelede kimin öne çıktığını takdir ediyor” dedi.

Söğütlü’de Hizmete Devam

Söğütlü Belediye Başkan adayı Ertuğrul Özcan’ın belediye başkanlığı döneminde ilçeye önemli hizmetler yaptığını belirten Milletvekili Üstün, “Hizmetlerin devamı için Başkanımız Sayın Ertuğrul Özcan’a destek istiyoruz. Kendisini çok iyi tanıyorsunuz. AK Parti iktidarında Söğütlü’ye yapılan hizmetler, tüm Sakarya’mıza yaptığımız hizmetler ortada. En iyi kararı vereceğinizi biliyoruz. AK Parti, milletimizin partisidir. Bu partiyi millet kurdu, yine aziz milletimiz kapatır. Bizim koltukla, makamla işimiz yok. Böyle bir derdimiz yok. Tek endişemiz insanımızı nasıl daha mutlu edebiliriz düşüncesidir” diye konuştu.

Sakarya Dünya Kenti Olacak

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu ise ilçelerin tümüne eşit hizmet vereceklerini ve tüm ilçelerde aynı yaşam standardını tesis edeceklerini belirterek, şunları dile getirdi: “Biz yalan dolan, iftira siyaseti yapmıyoruz. Milletimiz AK Parti’yi, AK Parti’nin Genel Başkanı’nı ve adaylarını yakından tanıyor. Sakarya’yı 21. Yüzyıl’da öne çıkan kentler arasına sokmak için projelerimizi hazırladık. Sakarya, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kentleriyle rekabet edebilecek şehirler arasına girecektir. Bu alanda, ilimizin yaşam standartlarını yükseltecek, kültürden eğitim ve sanayiye her alanda refahı arttıracak atılımları yapacağız. AK Parti ile Türkiye bu atılım yaptı. Sakarya ilimiz de bu hizmetleri en güzel şekilde alacaktır. Milletimizin bu konuda kuşkusu yok. Çünkü aziz milletimiz bizi yakından tanıyor, biliyor. Biz sözümüzün eriyiz. Milletimizi boş sözler ve vaatlerle kandırmıyoruz. Bazı iftira siyaseti güdenler, vatandaşlarımıza iş vaadiyle, olmayacak sözlerle kandıranlar sandıkta gereken cevabı alacaktır. Son kararı milletimiz verecektir” diye konuştu. 

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]