Yağmursuyu İnşaatı Tamamlandı, Artık Yol Trafiğe Açık

ADASU tarafından Sedat Kirtetepe Caddesi’nden Çark Deresi’ne kadar olan alanda gerçekleştirilen yağmursuyu inşaatının tamamlanmasının ardından bozulan yol Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından asfaltlandı.

Fen İşleri ekiplerinin asfaltlama çalışmasını tamamlamasının ardından Atatürk Lisesi’nin önündeki asfaltlanan yol trafiğe açıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “ADASU Genel Müdürlüğü tarafından Sedat Kirtetepe Caddesi’nden Çark Deresi’ne kadar olan alanda yağmursuyu inşaatı gerçekleştirildi. ADASU’nun buradaki çalışmasını tamamlamasının ardından bozulan yollar Büyükşehir Belediyemizin Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından düzeltildi ve yollar yeniden asfaltlandı. Bu bölgede toplam 670 metrelik alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Buradaki yol artık trafiğe açılmıştır. Fakat bu alanın küçük bir kısmında bazı düzenleme çalışmaları nedeniyle ADASU ekiplerimiz hala çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu durum trafik akışına engel bir durum değildir. Bu çalışmada en kısa zamanda sonlandırılacaktır” denildi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]