WPPI ödüllü fotoğraf sanatçısı Sakarya'da eğitim verdi

Saral Photography Özkan Saral; Türkiye\'de bir ilki düzenleyerek; Photo Workshop Turkey (PWT ) Organizasyonu\'nu Sakarya’da gerçekleştirdi.

Wppı Ödüllü Fotoğraf Sanatçısı Jeff Voon; “Photo Workshop Turkey”de gelişmiş fotoğraf teknikleri eğitimi verdi.

Jeff Voon ve katılımcılar Sakarya’yı beğendi


Wppı Ödüllü (WPPI) Malezyalı Fotoğraf Sanatçısı ve Canon Academy Eğitmeni Jeff Voon; Saral Photography Özkan Saral tarafından 16-18 Temmuz tarihleri arasından Güral Sapanca Wellness Park’ta Türkiye\'de bir ilki gerçekleştirilen “Photo Workshop Turkey”de Türkiye\'nin farklı yerlerinde fotoğrafçılık konusunda belli noktalara gelmiş 30 fotoğrafçıya gelişmiş fotoğraf teknikleri eğitimi verdi. Wppı Ödüllü (WPPI) Malezyalı Fotoğraf Sanatçısı Jeff Voon’ndan; üst seviyede bir eğitim alarak, kendilerinin geliştirme fırsatı bulan Türkiye\'nin farklı yerlerinde fotoğrafçılık konusunda belli noktalara gelmiş 30 fotoğrafçı; meslekleriyle ilgili farklı teknikler öğrendi.

Özkan Saral’dan Sergey Ivanov müjdesi

Jeff Voon; Güral Sapanca Wellness Park’ta gerçekleştirilen eğitimde; katılımcılara uygulamalı gelin damat çekimi, Photoshop ve Lightroom eğitimi ve ayrıca pazarlama - markalaşma eğitimi verdi. Katılımcılar arasında bir yarışma düzenleyen Fotoğraf sanatçısı Jeff Voon; birinciyi PWT tarafından bir plaketle ödüllendirdi. katılımcılar ve Jeff Voon; eğitim boyunca Sakarya\'yı gezme fırsatı bulurken, hem de Sakarya\'nın geleneksel lezzetlerini de tattı. Gerçekleştirdikleri organizasyonun ilk olduğunu PWT Kurucusu Özkan Saral; bunun devamının geleceğini belirterek; “\'PWT olarak 2. organizasyonumuzu Kasım ayında Sergey Ivanov \'u getirerek devam edeceğiz\'\' dedi. Saral; ayrıca PWT\'nin Türkiye\'de  fotoğrafçılık üzerine kurulan ilk uluslararası kuruluş olduğunu da sözlerine ekledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]