Vuslat-ı Bahar konseri

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Vuslat-ı Bahar” konserlerinin ikincisi, 28 Nisan akşamı SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Solistliğini Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin’in yaptığı konserde kanunda Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, neyde Öğr. Gör. Cengiz Atlan, klarnette Öğr. Gör. Metin Gülsün, klasik kemençede Öğr. Gör. Erhan Bayram, bağlamada Öğr. Gör. Kazım Gürkan, ritimde Serkan Kardaş, Utkan Demirhan, gitarda Şahan Sarıbal, dans performanslarında ise Selen İnan ve Mustafa Ergüler yer aldı.

Akademik ve idari personel, öğrenciler ile Sakaryalıların ilgi gösterdiği konserde Klasik Türk Müziğinin en değerli şarkıları icra edildi. Yaklaşık iki saat süren konserde nihavend makamından “Unutturamaz Seni Hiçbir Şey”, “Sen Kimseyi Sevemezsin”, “Yok Başka Yerin Lütfu Ne Yazdan”, hicaz makamından “Yaşamak Yalan Baki”, “Ağlamışım Gülmüşüm”, uşşak makamından “Telgrafın Tellerine”, “Hey Onbeşli Onbeşli” gibi birçok şarkı yer aldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]