VİB Turizm, Hedef Büyüttü

“VİB Sizindir” sloganıyla, son model araç filosu, deneyimli personel kadrosu, müşterilerine rahat yolculuk hizmet veren VİB Turizm; bünyesine yeni şubeler açarak, hizmet ağını genişletti.

Bundan 12 yıl önce “Birlikten güç doğar” ilkesiyle kurulan, o günden bu yana her zaman büyüyerek, başarılarıyla yoluna devam eden ve 43 üyesinin bulunduğu SS Sakarya VİB Kooperatifi; hedef büyülterek, bünyesine yeni şubeler kazandırdı. Kuruluşunun 12’inci Yıldönümü’nde bünyesindeki 115 deneyimli şoförü ile son model ve tam donanımlı 45 Mercedes Benz Trevigo araçlarıyla, ve 28 şehir içi servisiyle “VİB Sizindir” sloganıyla yoluna devam eden VİB Turizm; Sakarya’dan 10 ile hizmet vererek, müşterilerine daha rahat yolculuk imkanı sunuyor.

GÜLERYÜZLÜ HİZMET

İç bünyesinde 96 olmak üzere geneldeki toplam 350 güler yüzlü personelinin bulunduğu VİB Turizm’de 24 bilet satış yeri, 154 durak noktası bulunurken, yeni uygulamasıyla birlikte de müşterilerine, gideceği her yöne internetten % 15 indirimli e-bilet satışı da yapıyor. VİB Turizm VİB Kart hizmetiyle de müşterilerine puan kazandırarak, ücretsiz bilet veriyor. Sakarya’dan; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya (Alanya), Bodrum, Muğla (Marmaris), Samsun, Giresun, Ordu ve Trabzon (Of) illerine hizmet veren VİB Turizm; Türkiye’nin her yerine açılmayı hedefliyor.

TANIŞMA TOPLANTISI

VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri; SAÜ Kampüsü yolunda bulunan Gençlik Merkezi’nde, bünyesine eklediği yeni ilçe ve şube yetkilileriyle birlikte kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi. VİB Turizm İkinci Başkanı Mehmet Bozdoğan, Yöneticiler Mücahit Bay, Kemal Kılıçaslan, Suat Akın, Deneyleme Kurulu Üyesi Murat Başoğlu, Genel Müdür Adnan Kayabaş, Gene Koordinatör Cem Şahin ve Halkla İlişkiler Müdürü Müge İyem’in hazır bulunduğu toplantıya, Pamukova, Geyve, Karapürçek, Söğütlü ve Yazlık yetkilileri katıldı.

YENİ AÇILANLAR

VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri; bünyesinde açtıkları yeni yerlerin yetkilileriyle birlikte kahvaltı yaparak, tanıştı. Yeni açılan yerler ise şöyle oluştu: Sakarya İli; Pamukova, Geyve, Karapürçek, Söğütlü, Kaynarca ilçeleri ile Karaman, Camili ve Yazlık mahalleleri. İstanbul Anadolu Yakası; Pendik, Kartal, Maltepe ve Bostancı ilçeleri ile Cevizli Semti.  İstanbul Avrupa Yakası; Gaziosmanpaşa, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy ve Zeytinburnu İlçeleri ile Beşyüz Evler, Pazariçi, Çapa ve Sefaköy semtleri.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]