VİB Turizm '54'ledi

Her geçen gün daha da büyüyen Sakarya VİB Turizm; bünyesine kattığı 2009 model tam donanımlı iki Mercedes Travego ile otobüs filo sayısını 52’den 54’e çıkardı

Önceki gün İstanbul’da bulunan Mercedes Benz Türk A.Ş’ye giden Sakarya VİB Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ile Denetleme Kurulu üyesi Erdoğan Manav, Üyelerden Fahri Efendioğlu, Mustafa Altıntaş ve Zeki Sargın, burada VİB Turizm’in iki yeni aracını teslim aldı.

Mercedes’in 2000’inci, kendisinin de 54’üncü Travego Marka 2009 model tam donanımlı otobüsü satın alarak, filosunu genişleten Sakarya VİB Turizm, “Sakarya VİB Sizindir” sloganıyla yoluna davam ederek, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetin artarak devam ettiriyor.

BÜYÜK TESLİM

Burada, Mercedes Benz Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Alpin Yıldırım, Teslimat Sorumlusu Hüseyin Bayrak ile Mercedes Benz Mengerler Genel Müdürü Levent Gürel, Mengerler Otobüs Satış Müdürü Tamer Ahmet Ucal’ın da aralarında bulunduğu teslim töreninde, Mercedes Benz Türk A.Ş. İç Kısım Otobüs Satış Müdürü Ekrem Kuraloğlu, araçların anahtarını VİB Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara’ya teslim etti.

Törende Mercedes Benz Türk Adına konuşan Kuraloğlu, VİB Turizm’e “hayırlı olsun” dileyerek, başarılarının artarak, sürdürmesini temenni etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]