Vezneler hafta sonu açık

Adapazarı Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek. Belediyeden yapılan açıklamada veznelerin hafta sonu da açık olacağı belirtildi.

Adapazarı Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Cumartesi günü sona eriyor. Vatandaşların hafta içinde veznelerde sıra beklememesi için Adapazarı Belediyesi Mali Hizmetler Gelir Müdürlüğü veznelerinin, hafta sonu da hizmet vereceği bildirildi.

Adapazarı Belediyesi\'nden yapılan yazılı açıklamada Emlak ve İşyeri, Çevre Temizlik vergisinin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs Cumartesi günü sona ereceği hatırlatıldı. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiği belirtilen açıklamada ödemelerin belediye veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği belirtildi. Belediyeden yapılan açıklamada veznelerin hafta sonu da açık olacağı belirtildi. Mükelleflerin her hangi bir mağduriyet yaşamaması ve gecikme cezası ödememeleri için zamanında ödeme yapması gerektiği belirtilen açıklamada veznelerin hafta sonlarına denk gelen 17-18-24-25 Mayıs ve son ödeme günü olan 31 Mayıs günü de açık olacağı bildirildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]