Veysel Eroğlu Sakarya'ya geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 15 Mart Cuma Günü Sakarya’ya gelecek.

Bakan Eroğlu’nun Sakarya’da 9 temel atma töreni ve 4 açılış gerçekleştireceği öğrenildi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Sakarya programı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Uncuoğlu; “Sayın Bakanımız 15 Mart Cuma Günü Sakarya’ya gelecek. Valilik ziyareti, İl Başkanlığımızı ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu daha sonra toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirecek. Toplu temel atma töreni ve açılış töreninde 9 temel atma ve 4 açılış gerçekleştirilecek. Bizim için bunlardan en önemli olanı Ballıkaya Barajı. Ballıkaya Barajı ile ilgili olarak sürecin sonuna gelindi ve temel atma töreni gerçekleştirilecek. Yüklenici firma 71 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirecek. Ballıkaya Barajının yanısıra 8 temel atma daha gerçekleştirilecek. Bununla birlikte yapımı tamamlanan 4 yeni tesisimizin de açılışı gerçekleştirilecek. Bunlardan en önemlisi DSİ tarafından yaptırılan Sakarya Nehri Kıyı Tahkimleri ikinci kısım projesi. Bununla birlikte Erenler İlçesi\'nde, Sapanca Kurtköy’de ve Hendek Soğuksu’da taşkın su önleme setlerinin açılışı yapılacak” dedi.

Açılış ve temel atma törenlerinin hava şartları elverirse Cuma Namazı sonrası Orhan Camii Meydanı’nda Sakarya Merkez\'den gerçekleştirileceğini aktaran Başkan Uncuoğlu; “Önümüzde 10 günlük bir süreç var. Hava şartları uygun olursa açılış ve temel atma törenlerimizi halkımızın da katılımı ile Orhan Camii Meydanı’nda Cuma Namazı sonrası gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]