Veysel Burak Gülper, Toprağa Verildi

Batman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken tanıştığı polis memuru sözlüsünü Sakarya'da yaşayan ailesi ile tanıştırmak üzere yola çıkan ve Gaziantep'te geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru, gözyaşları arasında memleketi Sakarya'da toprağa verildi. 

Batman Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde 1 yıldır görev yapan Veysel Burak Gülper, birlikte görev yaparken tanışarak sözlendiği polis memuru Ebru Uçar'ı Sakarya'da yaşayan ailesi ile tanıştırmak üzere gelirken geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti. Aynı araçta bulunan sözlüsü Ebru Uçar ise yaralanmıştı. Uçakla Gaziantep'ten İstanbul'a getirilen polis memurunun cenazesi, karayoluyla memleketi Sakarya'ya getirildi. Erenler ilçesi Dilmen Mahallesi'nde baba ocağına getirilen cenaze, daha sonra Ali Dilmen Camii'ne getirildi.
Polis memurunun ağabeyleri Mehmet ve Mesut Gülper kardeşler gözyaşlarını tutamadı. Hastanede yaralı olarak tedavi gören polis memurunun sözlüsü Ebru Uçar da, yaralı olduğu halde cenazenin getirildiği cami çevresinden bir an olsun ayrılmadı. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Emniyet Müdürü Hayati Bayazıt, polisler, vatandaşlar ve kalabalık bir cemaat katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından tabut omuzlara alınırken, polis memurunun sözlüsü Ebru Uçar gözyaşlarını tutamayarak ağıtlar yaktı. Polis memuru Veysel Burak Gülper'in cenazesi, Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
13 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]