Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi açıldı

Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi’nin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi. Veni Vidi Göz Hastanesi Sakarya Tıp Merkezi ile şube sayısını 7’e çıkarttı.

Açılışa, Veni Vidi Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özdemir, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Veni Vidi Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özdemir, “Bugün burada bölgemize ve siz değerli vatandaşlarımıza sağlık alanında hak ettiğiniz hizmetleri almanız için Tıp Merkezimizin açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Bugün Sakarya merkezimiz ile beraber, kurduğumuz Sağlık merkezi sayımız 7’e ulaşmıştır. Veni Vidi Göz Grup olarak amacımız, İstanbul’da ve büyük şehirlerdeki merkezlerimizde sağladığımız iyi ve kaliteli sağlık hizmetini, herkes için Göz sağlığı vizyonuyla, her yerde vatandaşımızın ayağına getirmektir. Amacımız Sakarya Veni Vidi Göz Tıp Merkezimizde 20 kişilik medikal kadromuz ve 8 uzman doktorumuz ile bölgemizdeki vatandaşlarımıza göz sağlığı ve fizik tedavi alanındaki en güncel tedavi olanaklarını sunmaktır. Hastalarımızın gösterdiği memnuniyet ve güven ile uzmanlık tecrübemizi tüm Türkiye’ye yaymak, bizlere ihtiyacı olan herkese ulaşmak için 15 yıl önce harekete geçtik. 15 yıl önce kurduğumuz ilk göz ağrımız olan İstanbul Caddebostan merkezimizin yanına, yeni merkezlerimizi ekledik. Bugün Sakarya Tıp Merkezimiz ile şube sayımızı 7’ye çıkararak Veni Vidi Göz kalitesini daha fazla vatandaşımızın görmesini sağladık. Bugün burada açılışımıza katılarak bizi onurlandıran teşekkür ediyoruz. Bize güç verdiniz” diye konuştu.

"
Göz sağlığı, en önemli konulardan birisi"

Vali Büyük ise, “Bu tür güçlü kuruluşların, özellikle sağlık gibi önemli bir alanda ilimize katkı vermeleri bizi mutlu ediyor. Göz sağlığı, en önemli konulardan birisi. İlimizde hem göz sağlığını gerçekleştirme, hem de rahatsızlıkları önleme noktasında güzel, hayırlı hizmetler yaparlar. Ben bu rekabetin topluma olumlu katkılar sağladığını, hizmetin kalitesini ve verimliliğini arttırdığını hep gördüğüm için yeni açılışlara destek mümkün olduğunca destek vermeye gayret ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah güzel, hayırlı hizmetler verirler, tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, protokol tarafından kurdele kesimiyle Veni Vidi Göz Tıp Merkezinin açılışı Adapazarı Adnan Menderes Caddesinde eski Doğa Tıp Merkezinin bulunduğu yerde gerçekleştirildi. Açılışın ardından Vali Büyük ve İl Emniyet Müdürü Babadağı hastaneyi gezerek bilgi aldılar ve göz muayenesinden geçtiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]