Vekil Yavuz, Hanife'ye ziyaret sözünü tuttu

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Adalet Komisyonu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, engelli bir vatandaşa verdiği ziyaret sözünü yerine getirdi.

Milletvekili Yavuz, kendisine twitter üzerinden ulaşan ve engellilerin geldiği noktadan yakınan vatandaşı evinde ziyaret etti.

Ali İhsan Yavuz, “Rabisasuriye” kullanıcı adıyla twitterdan kendisine tweet atan engelli Hanife’nin evine gerçekleştirdiği ziyareti, sosyal medyada paylaştı.

Milletvekili Yavuz, ziyaret fotoğraflarını paylaştığı twitterda, “Hanife kardeşimizi ziyaret ettik. Anne Saniye Hanım ve kardeş Kürşat kardeşimiz adeta Hanife\'ye kendilerini adamışlar”ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi twitterda “Rabiasuriye” kullanıcı adıyla, profilinde “17 BİN ENGELLİSİ OLAN SAKARYA’DA NE YAZIKKİ FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON YOK. ALT YAPI HAZIR AMA, SESİMİZİ DUYAN YOK. BU ENGELİ KALDIRMAYANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ” ifadelerine yer veren Hanife, sosyal medyadan dert yandığı Milletvekili Yavuz’dan da ziyaret sözü almıştı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]