Vekil Hasan Ali Çelik'in Karasu ziyaretleri

Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kendisine İlçe başkanı İshak Sarı, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu esnaf odası başkanı İlyas Balcı\'da eşlik etti.

Milletvekili Çelik ve beraberindekiler sırasıyla; Karasu Meslek Yüksekokulu, Karasu Devlet Hastanesi ve bir dizi esnaf ziyaretleri gerçekleşti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çelik bir süre kendileriyle sohbet etti.

Yeni yapılan Karasu devlet hastanesiyle ilgili bilgileri Hastane Başhekimi Yasin Kılıçaslan\'dan alan Vekil Çelik hastaneyi inceledi. Kılıçaslan; 3 adet ameliyathane, 6 adetlik yoğun bakım ünitesi, 42 oda (84 yatak)hasta odaları, 8 diyaliz, 8 müşahede, 7 adet asansör, 6 adet merdiven, 98 araç kapasiteli otoparkı olan binanın 13.500m2 alana sahip olduğunu belirten Kılıçaslan yaklaşık 12 trilyona mal olacak hastanenin 12 nci ayda tamamlanması öngörülüyor dedi. Bina aynı zamanda engelli vatandaşlarında çok rahat hizmet alabileceği şekilde tasarlanmıştır dedi.

Vekil Çelik\'te bu hastanenin hizmete girmesiyle Karasu\'da büyük bir açığın kapanacağını ve daha modern bir mekanda hizmet verileceğini belirterek, eksik doktor kadrosuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ayrıca demiryolu ve liman işletmeciliği süreçlerininde devam ettiğini karadeniz sahil yolunun da devreye girmesiyle Karasunun büyük bir atılım yapacağının müjdesini verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]