Vekil Dişli sözünü tuttu

Hendek’te ikamet eden ve Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin ulaşım sorunu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Dış Ekonomik İlişkiler Danışmanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin girişimleri sonucu çözüldü.

“Bir kez de ben görüşürüm demişti”

Hatırlanacağı gibi bir takipçi Milletvekili Şaban Dişli’ye tweet atarak Hendek’te oturan SAÜ’lü öğrencilerin ulaşım sorununun çözümünü istemiş, vekil Dişli de kendisine atılan tweete yanıt verirken, “sorunun çözümü için yetkilerle bir kez de ben görüşürüm” demişti.

Ali İnci ve Rektörle görüştü


Şaban Dişli’nin Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi ve Dişli’nin araya girmesi ile üniversiteli öğrencilerin ulaşım sorunu da çözüme bağlandı.

Müjdeyi twitterdan duyurdu

Milletvekili Dişli müjdeyi, sorunu kendisine ileten takipçisine tweet atarak duyurdu. Şaban Dişli attığı twette, “Bu hafta Hendek üniversite öğrenci ringini sayın Başkanımız Ali İnci başlatacak. Kendisine ve rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Takipçiden teşekkür

Öte yandan twitter hesabında kendisini “Ak Parti sevdalısı, Başbakan hayranı ve Erdoğan’ın askeri” olarak tanıtan söz konusu takipçi de yaşanan güzel gelişme üzerine, Milletvekili Şaban Dişli’ye tweet atarak teşekkür etti.

“Şaban Dişli sözünü tutar” demişti

“Üniversiteli gencin çığlığı Vekil Dişli’ye ulaştı” başlıklı haber linkine “Sakarya vekillerinin gülen yüzü sözünü tutar” notunu da ekleyerek tweet atan takipçi, ertesi gün müjdeyi alır almaz Şaban Dişli’ye “Biz boşuna EYVALLAH demedik. Samimiyetinizi yüzünüzdeki tebessümde her zaman gördük ve hissettik. Teşekkürler sayın vekilim” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]