Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası 3'üncüsü Yunus, Bulgaristan'a gidiyor

İstanbul’da düzenlenen 32’nci Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası’nda büyüklerde 3’üncü olan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Yunus Özel, milli takım ile birlikte Bulgaristan’a gidiyor.

18 ülkenin katıldığı 32’inci Uluslararası Vehbi Emre Grekoromen Güreş Turnuvası büyüklerde mücadele ederek 3’üncü olan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Yunus Özel, milli takım ile birlikte Bulgaristan’a gidiyor. Burada da derece aldığı taktirde Büyükler Avrupa Şampiyonası’na katılması beklenen Özel, tek hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcusu Ensar Karabacak’ta hafta sonu Şanlıurfa’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3’üncüsü olan milli güreşçi Şanlıurfa’da Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalya sözü verdi.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü ve eski Dünya İkincisi Zafer Başar, “Bu madalyalar henüz başlangıç. Sporcularımızla Türk bayrağını en üst noktaya taşımak için gece gündüz çalışıyoruz ve aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Sporcularımız, onlara olan güvenimizi ve inancımızı boşa çıkarmadılar. Umuyorum ki bundan sonra daha fazla başarının altına imza atacağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]