Ve sonunda Sakaryaspor'da transfer yasağı kalkıyor

Spor Toto 3. Lig ekibi Sakaryaspor\'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, takımın önünün açılacağına, özledikleri yere geleceklerine inandığını söyledi.

Aydın, kulüpte düzenlediği basın toplantısında 30 Haziran Pazartesi günü alacaklı futbolculara ödeme yapmaları için tanınan sürenin sona ereceğini anlattı.

Alacaklı futbolcuların anlayış göstermeleri halinde yola devam edeceklerine dikkati çeken Aydın, şöyle konuştu:

"Alacaklı futbolcuların avukatlarıyla görüşmeye başladık. Bize söylenen parayı en geç 15 Ağustos\'a kadar tedarik edeceklerini söylediler. Alacaklı topçular ek süreyi 15 Ağustos\'a kadar uzatırlarsa \'bu işte varız\' diyeceğiz. Alacaklılardan gelecek cevaba göre liste hazırlayacağız, \'seçimde varız\' diyeceğiz. İnşallah alacaklı topçulardan iyi haber gelirse, \'dönüm tarihi\' diyorum buna. Bu, bir fırsat, inşallah arkadaşlar bize anlayış gösterir. Sakaryaspor\'un önünün açılacağına, hepimizin özlediği yere geleceğine inanıyorum.

5 milyon lira civarında para gelecek. Bana böyle bir kaynağı temin edeceklerini söylediler. En geç 1,5 ay içinde, 15 Ağustos\'a kadar bu taahhütlerini yerine getireceklerini söylediler."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]