Ve Başkan Dişli'den beklenen açıklama geldi...

Alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yargılama sürecinde  kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Dişli, Adapazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanan okul inşaatını gezerek, müteahhit firmadan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Dişli, Adapazarı\'nın gelişimi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Adapazarı halkına en iyi hizmeti sunabilmek için gayret gösterdiklerini vurgulayan Dişli, "Biz seçimle başkan olduk. Halkımıza kendileri için çalışacağımıza söz verdik. Projelerimizi hayata geçirirken çok rahat çalıştığımız zamanlar da oldu. Ancak sıkıntılı ortamlar da oluyor ve olacak" dedi.

"Bu şehrin, bu ülkenin yarınları çok daha iyi olacak"

Yaptıkları işin doğruluğuna inandıklarını ve çalışmalarına devam edeceklerini belirten Dişli, "Son günlerde yaşanan süreç, bizleri daha da güçlendirdi. Önceki Akşamdan Sabaha kadar ve kararın verileceği gün adliye kapısında bekleyen, bizim için dua eden ve gözyaşı döken insanlarımızı görünce daha çok çalışmamız gerektiğini anladım. Bundan böyle gece gündüz durmadan şehrimiz için ve ülkemiz için daha çok çalışacağız.Hiç şüpheniz olmasın. Endişelenmeyin ve rahat olun. Bu şehrin, bu ülkenin yarınları çok daha iyi olacak" şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]