Vatandaşlardan SUMATİK'lere yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)’nin tüm ödeme işlemlerini tek bir noktada toplayan yeni uygulaması SUMATİK’lere ilgi her geçen gün artıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, fatura ödeme işlemlerini kolaylaştıran ‘SUMATİK’ uygulamasına vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını belirtti. Belik, “Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak abonelerimizin ödeme işlemlerini kolaylaştıracak, yenilikçi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda anlaşmalı bankalar, ilçelerde bulunan vezneler, PTT, Kredix ve Faturamatik Şubeleri ile alışveriş merkezlerinde bulunan fatura ödeme noktalarına ilave olarak yeni bir projeyi hayata geçirmiştik. SUMATİK adını verdiğimiz ödeme noktaları abonelerimize fatura ödeme ve kartlı sayaca kontör yükleme hizmetini sunmaya devam ediyor” diye konuştu.

Abonelerin SASKİ Genel Müdürlüğü, Adapazarı Belediyesi, Kent Meydanı ve Sapanca Kırkpınar’da bulunan SUMATİK’lerden ödeme ve kontör yükleme işlemlerini kolay bir şekilde yapabileceğini de ifade eden Sebahattin Belik, “7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetinde olan SUMATİK’lerden fatura ödeme ve kontör yükleme işlemleri nakit ve kredi kartı kullanılarak gerçekleştiriliyor. Ödeme ve yükleme işlemlerini hızlı ve basit bir şekilde gerçekleştiren SUMATİK’lere ilgi her geçen gün artıyor.

Anlık takip ettiğimiz sistemle SUMATİK’lerden yapılan ödeme işlemlerinin arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda tüm ödemeleri tek bir noktada birleştiren SUMATİK’lerin sayısını artırmayı da hedefliyoruz” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]