Vatandaşlar otobüslerin rengini seçti

Özel Halk Otobüslerine yeni rengini verecek anket çalışmasının sonuçlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bir hafta boyunca devam eden oylama neticesinde 5 bin 224 oyla hemşerilerimiz mor seçeneğine teveccüh gösterdi. Bu sonuçla otobüslerimizin yeni rengi de mor olacak. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Özel Halk Otobüslerinin renginin belirlenmesi için başlatılan anket çalışması sona erdi. Daha önce Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı’nda Özel Halk Otobüsleri Yönetmeliği kabul edilmiş, Başkan Toçoğlu otobüslerin rengi için ise anket çalışması başlatılacağını kamuoyu ile paylaşmıştı.

8 bin 703 oy kullanıldı

Şehri birlikte yönetme amacı içerisinde bir çalışmayı daha tamamladıklarına vurgu yapan Başkan Toçoğlu, vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda otobüslerin yeni renginin mor olacağını açıkladı. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden başlattığımız anket çalışmamız tamamlandı. Turkuvaz, beyaz, mavi, kırmızı, mor, sarı, yeşil ve diğer seçenekler arasında anketimize toplam 8 bin 703 oy kullanıldı” diye konuştu.

Sakaryalılara ankete gösterdikleri ilgi için de teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bir hafta boyunca devam eden oylama neticesinde 5 bin 224 oyla hemşerilerimiz mor seçeneğine teveccüh gösterdi. Bu sonuçla otobüslerimizin yeni rengi de mor olacak. Anketi başlatmadan önce ‘Halk otobüslerinin halkımızın kullanımında olması vesilesiyle rengini belirleme hakkı da Sakaryalılarındır’ demiştik. Bu anlamda güzel bir çalışmayı daha sonlandırdık. Yeni görünümüyle otobüslerimiz Sakarya’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]