Vatandaşlar Kenan Sofuoğlu Caddesi'ne otobüs hattı istiyor

Adapazarı Şeker Mahallesi Atatürk Stadyumu arkasındaki sokaklarda ikamet eden vatandaşlar, ulaşım güzergahlarının semtlerine çok uzaktan sağlandığını ve bu yüzden mağdur olduklarını belirterek, yeni açılan Kenan Sofuoğlu Caddesine otobüs hattı istiyor.

Adapazarı ilçesi Şeker Mahallesi Atatürk Stadyumu arkasında ve çevresinde 816.817.818 ve 820 nolu sokaklarda ikamet eden vatandaşlar, ulaşım araçlarının semtlerine çok uzaktan geçtiğini belirterek, Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen ve Kenan Sofuoğlu adı verilen Köprü Geçişli Yola otobüs hattı verilmesini istiyor.

Yaşlıların, hastaların ve çocukların ulaşım konusunda bir çok mağduriyetle karşı karşıya kaldıklarını belirten mahalle sakinlerinden Sait Bayer, “Semtimize en yakın ortaokul birkaç km uzaklıktadır. Ne yazık ki ulaşım araçları semtimizden çok uzaklardan geçtiği için çocuklarımız derslere geç kalmakta, yağışlı günlerde hiç gidememektedir. Bizler yetkililerden hiç olmazsa yeni açılan Kenan Sofuoğlu Caddesine bir otobüs hattı konulmasını, mahalle sakinlerimizin çarşıya, AVM’lere, okullara ve terminale ulaşım sağlamasını istiyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]