Vatandaş ve STK'lardan Başkan Dişli'ye ziyaret

30 Mart yerel seçimlerinde oy oranını arttıran Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, makamında çeşitli sürprizlerle karşılaşıyor. Sevgi, dua ve desteklerini hiç eksik etmeyen vatandaşlar Dişli’nin yeniden Başkan seçilmesini çeşitli sürprizlerle kutluyor.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye ziyaretler ilk günkü yoğunlukta devam ediyor. Çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Dişli’yi çok sayıda vatandaş da ziyaret ederek başarısını kutluyor. Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Süleyman Dişli, her gün makamında farklı sürprizlerle karşılaşıyor. Makam odasına gelen vatandaşlardan bir kısmı Başkan Dişli’ye olan sevgilerini Dişli’ye özel olarak yaptırdıkları pasta, adına yazdıkları şiir ve hediye ettikleri çeşitli tablolarla ifade ediyorlar.

Çeşitli sürprizler karşısında mutlu olan Başkan Dişli, “Halkımızın destek ve dualarının hep bizimle olduğunu biliyorduk. Bize olan desteklerini hiç esirgemediler. Adapazarı halkı kendi teveccühü ile bize bir kez daha Başkanlık görevini verdi. Bizde daha önce olduğu gibi yine aynı heyecanla kaldığımız yerden hizmetlere devam ederek çok güzel projelere imza atacağız. Bu seçimi ben değil hep birlikte kazandık” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]