Vatan Mahallesi Muhtarlık Bürosu Açıldı

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Vatan mahallesinin yeni muhtarlık bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Vatan mahallesi muhtarlık bürosu, kapanan ve Serdivan Belediyesi'ne devredilen Yazlık Belediyesi'nin birinci katında açıldı. Açılış törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türkiye Muhtarlar Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Zeki Toçoğlu ve beraberindekiler, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kapanan Yazlık Belediyesi hizmet binasının Serdivan Belediyesi'ne devredilmesi ile birlikte, bu binayı etkin bir şekilde kullandıklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, binanın katlarında belediyenin birimlerinin hizmet vermeye başladığını, bir katında muhtarlığa tahsis edildiğini belirtti.

Vatan Mahallesi Muhtarı Nedim Çoşkun'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Muhtarlığımızın buraya taşınması çok yerinde olmuş. İnşallah burada çok güzel hizmetler gerçekleştirilir” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]