Vanlıoğlu'nun Oğlu Berk Ergün; Sünnet Oldu

Trankwalder Vanlıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri Ergün’ün torunu ve Şirket Müdürü Yavuz Ergün’ün 8 yaşındaki biricik oğlu olan Berk Ergün; Nehirland (Tesisleri) Restaurant’ta düzenlenen her şeyin düşünüldüğü dillere destan rengârenk, muhteşem cemiyetle sünnet olarak, erkekliğe ilk adımını attı.

Trenkwalder Vanlıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuri & Melahat Ergün çiftinin 8 yaşındaki biricik torunları ile Trankwalder Şirket Müdürü Vanlıoğlu Grup Yönetim Kurulu üyesi Yavuz & Zeynep Ergün çiftinin tek oğlu Berk Ergün için Nehirland Tesisleri’nde dillere destan muhteşem bir sünnet cemiyeti düzenledi. Davetlileri tek tek kapıda karşılayan İşadamı Ali Nuri Ergün, katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Seçkin Davetli Topluluğu

Cemiyete; Ergün ve Öztaş ailelerinin yanı sıra; Sakarya Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, SATSO eski Başkanı Erol Öztürk, MÜSİAD eski Başkanı Mehmet Aracı, YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler ile SATSO ve MÜSİAD Yöneticileri, Trankwalder Vanlıoğlu Grup personelleri, askeri erkan, iş, siyaset, spor, dernek, oda ve otomotiv sektörü camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Rengârenk geçen cemiyette; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı muhteşem bir konser verirken, Sakaryalılar Fasıl Grubu Türk Sanat Müziği Konseri sundu.

Gecede ayrıca; ünlü tiyatrocu ve komedyan Kamil Övünç tarafından çocuklar eğlendirilirken, Nizamettin Pars tarından Kukla Show gösterisi, Seçkin Bayramoğlu tarafından Hacivat-Karagöz gösterisi ve Karadenizli gençler tarafından da ‘Kolbastı’ Show gösterisi sundu. Muhteşem havai fişek gösterisinin de yer aldığı gecede ayrıca tüm çocuklara, pamuk helva ile allı güllü ikram edildi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]