Vanlı öğrenciler Sakarya'ya hayran kaldı

Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından öğrenci kardeşliğini pekiştirmek amacı ile başlatılan ‘’Sakarya’dan Van’a Gönül Köprüsü, Van’da Kankam Var Projesi” kapsamında karşılıklı ziyaretler devam ediyor.

Proje kapsamında Van’dan Sakarya’ya gelen öğrenciler Toplum Destekli Polislik Şubesi eskortluğunda Sapanca’ya geldi. Misafir öğrencileri Sapanca’da daha önce Van’a ziyarette bulunan öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Şubesi görevlileri ve Sapanca Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından çiçeklerle karşıladı. Sapanca Gölü kenarında bulunan bir restoranda yemek ikram edilen öğrenciler daha sonra sahil yolunda gezinti yaptı.

Misafir öğrencilerden Cihan Hançer Sakarya’ya ilk defa geldiğini belirterek, ”Ben Van’dan geldim Sakarya’da böyle bir göl olduğunu bilmiyordum çok güzel çok beğendim” dedi.

Gezinti sonrası Sapanca’dan ayrılan misafir öğrencilerin Sakarya’da kalacakları 4 gün boyunca başta Justinyen köprüsü ve Acarlar Longozu olmak üzere Sakarya’nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecekleri öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]