Vali Hüseyin Avni Coş Sakarya'da

Valiler Kararnamesi\'yle Adana\'dan Sakarya\'ya atanan Hüseyin Avni Coş, göreve başladı.

Valilik önünde düzenlenen törende kendisini karşılayan protokol üyeleriyle selamlaşan Coş, görevi devraldığı eski Sakarya Valisi Mustafa Büyük\'ü yeni görev yeri Adana\'ya uğurladı.

Valilik girişinde gazetecilere açıklama yapan Coş, Büyük\'ten devraldığı hizmet bayrağını yere düşürmeden sahip çıkacağına, vatandaşlara "halka hizmet, Hakk\'a hizmet" anlayışıyla en iyi hizmeti vermek ve beklentilerini karşılamak için çalışacaklarını söyledi.

"Sakarya\'ya hizmet etmek onurdur"

Sakarya\'ya ve Sakaryalılara hizmet etme onurunu kendilerine bahşeden devlet büyüklerine ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan\'a teşekkür eden Coş, "Sakarya halkına hizmet etmek onurdur. Bu onuru en iyi şekilde üzerimizde taşımaya gayret edeceğiz. Vatandaşlarımıza daima elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız" diye konuştu.  Coş, mesai arkadaşlarıyla toplam kalite anlayışı içinde insan odaklı hizmeti tüm birimler ve yerel yönetimlerle gerçekleştirmeye çalışacaklarını dile getirerek, basının halkla aralarındaki en önemli köprü olduğunu, her türlü olumlu veya olumsuz haberden istifade edeceklerini vurguladı.  

Varlık sebebinin vatandaşlara hizmet olduğunu kaydeden Coş, "Halka iyi hizmet veren kurumları takdir edeceğiz aksi durumda da yasal bütün unsurlar gecikmeden uygulanacak. Testiyi doldurup getirenle, kırıp getirene aynı şekilde muamele etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Sağanaktan etkilenen ilçelerle ilgili Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç\'tan bilgi aldığını aktaran Coş, Geyve ilçesindeki selde kaybolan Taner Yaman\'ın bulunması için ilgili devletin tüm imkanlarıyla çalışıldığını söyledi.
Vali Coş, sel felaketiyle ilgili konuştu:
Vali Büyük, böyle veda etti:
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]