Vali Hüseyin Avni Coş Pamukova'yı ziyaret etti

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş dün Pamukova\'ya gelerek Kaymakamlık, Belediye ve İmam-Hatip Ortaokulu inşaatını ziyaret etti.

Adana Valiliği\'nden Sakarya Valisi olarak atanan Hüseyin Avni Coş dün göreve başladıktan sonra ilk defa Pamukova\'ya gelerek Kaymakamlık, Belediye ve İmam-Hatip Ortaokulu inşaatını ziyaret etti.

Dün saat 16.30 sıralarında ilk önce Pamukova Kaymakamlığını ziyaret eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş\'u kaymakamlık bahçesinde Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Ertürk, daire amirleri, muhtarlar ve stklar karşıladı.

Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun\'un makamına çıkan Vali Coş ve ziyaretçiler daha sonra Pamukova Belediyesini ziyaret etti.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser meclis üyeleri ile birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş\'u kapıda karşıladıktan sonra makamında ağırladı.

Pamukova isteklerini dile getirdi

Pamukova Belediye Başkanlığı makamına çıkan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş kendisine ikram edilen yerli üzüm ve incilerden tattı. Belediye Başkanı Cevat Keser Pamukova\'nın hastane, kapalı otopark, öğrenci yurdu ve bölge trafik müdürlüğünün tekrar geri gelmesi için isteklerde bulundu.

Keser " En Önemli İhtiyacımız Doktor "

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Pamukova Devlet Hastanesi ile ilgili olarak Vali Coş\'a hastanede eksik olan doktor branşları ile ilgili olarak bir liste sundu.

Başkan Keser " Pamukova İlçemiz İstanbul - Antalya yolu üzerinde bulunan önemli bir konuma sahiptir. Özellikle bölgemizde trafik kazaları oldukça fazladır. Devlet hastanemizde bulunan doktorların sayısı şuan ilçemizde tam olarak hizmet verememektedir. Sizlere sunmuş olduğumuz listede hastanemizin doktor ihtiyaçları bulunmaktadır. Bizlere bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. " dedi.

Daha sonra Kapalı Otopark projesini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş\'a sunan Başkan Keser projenin detaylarını aktararak bilgi verdi.

Pamukova\'da yapılması için gerekli tüm işlemlerin yapıldığı, ihale aşamasında bulunan 500 kişilik Öğrenci Yurdu\'nun anlamsız bir şekilde iptal edilmesini dile getiren Başkan Cevat Keser bu konuda Vali Coş\'tan yurda tahsis edilen 16 dönümlük arazi bulunduğunu gerekli etüt çalışmalarının yapıldığı söyleyerek yurdun Pamukova\'ya tekrar kazandırılması için destek istedi.

Mehmet Atıf Aydın İmam-Hatip Ortaokulu inşaatını ziyaret etti

Pamukova Belediyesi ziyaretinden sonra Mehmet Atıf Aydın İmam-Hatip Ortaokulu İnşaatını ziyaret eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş okul hakkında bilgi aldı. Muradiye Kültür Vakfı Pamukova Babam Sultan Şubesi tarafından yaptırılan okulu beğenen Vali Coş emeği Muradiye Kültür Vakfı Pamukova Babam Sultan Şubesi Başkanı Hikmet Şenol\'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]