Vali Coş'tan tam destek

Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Adıyaman, Yazı İşleri Müdürü Seda Kılıç ve SAKARYABİR Başkanı Mehmet Yaşar,  Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Ziyaret ettiler

Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Adıyaman, Yazı İşleri Müdürü Seda Kılıç ve Sakarya Süs Bitkicileri Yetiştiricileri Birliği (SAKARYABİR) Başkanı Mehmet Yaşar,  Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Tebrik etti

Dergi hakkında Vali Coş’a bilgi veren Remzi Adıyaman, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Dergiyi inceleyen ve oldukça beğenen Vali Coş, dergi ekibini tebrik etti. Sakarya’nın sektördeki yeri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Vali Coş: “İlimiz süs bitkiciliği sektöründe hızlı bir gelişme gösteriyor. Sakarya, sektör için en uygun illerden biri. Biz de ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Sergi alanı

Ziyarette sektör ile ilgili konuşan SAKARYABİR Başkanı Mehmet Yaşar ise, Sapanca Yanık’taki Tanıtım ve Sergileme Fidanlığı hakkında bilgi verdi. Birlik olarak süs bitkileri sergisi düzenlenmesi konusunda çalışma başlattıklarını vurgulayan Başkan Yaşar, bunun bölgeye ve sektöre büyük katkı sağlayacağını söyledi. Vali Hüseyin Avni Coş ise, sergi alanına her türlü desteği vereceğinin altını çizdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]