Vali Coş'tan Otokar fabrikasına ziyaret

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş fabrikasını ziyaret ederek, fabrika çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 Otokar Sakarya Fabrika Müdürü Ahmet Serdar Görgüç, Fabrika Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Odabaş tarafından karşılanan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Vergi Dairesi Müdürü Recep Alp ve yönetim kurulunun da katıldığı tanıtım toplantısına katıldı. Toplantı, Fabrika Muhasebe Müdürü İrfan Özkan tarafından fabrikanın tarihçesi ve faaliyetleri hakkında yapılan sunum ile başladı. Otokar Sakarya Fabrika Müdürü Ahmet Serdar Görgüç, fabrikanın ülke ekonomisine verdiği katkı ile ihracat rakamlarının da konuşulduğu toplantıda, fabrika olarak rakip firmalara da test desteği verdiklerini söyledi.

Toplantıda konuşan Vali Coş, “Sakarya ihracatının karakteristik özelliği üretilen malların orta ileri teknoloji ürünlerden oluşuyor olmasıdır. Bu da ihracat yapan kurumların sahip oldukları teknoloji ve pazarın önemini ortaya çıkarıyor” dedi.

Toplantının sonunda Sakarya’ya yaptığı katkılardan dolayı Vergi Dairesi tarafından hazırlanan teşekkür plaketi Vali Coş tarafından, fabrika müdürü Görgüç’e takdim edildi. Öte yandan Vali Coş, fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]